Koostisosad:

  • Tohi Lodon Dry Gin Ginger & Sichuan Pepper 5 cl
  • Triple sec või Cointreau likööri 2,5 cl
  • värskelt pressitud laimimahla 2,5 cl
  • soolahelbeid (eriti hästi sobivad soolasegud nt tšillihelveste või paprikaga)
  • laimiviil kaunistamiseks
  • jääkuubikuid

Valmistamine:

Võta kokteiliklaas, niisuta klaasi serv veega või laimimahlaga. Seejärel vajuta klaas tagurpidi soolaga kaetud taldrikule – soolapuru jääb kenasti klaasi servale.  Pööra klaas tagasi püsti ja täida jääkuubikutega – et klaasi jahutada. Siis võta šeiker, vala džinn, jääkuubikud ja muud komponendid. Šeigi umbes 16 sekundit. Kurna  kokteil klaasi. Kaunista laimiviiluga. Viva Mexico-Tohi!