fbpx Skip to main content

Koht, kus kõik pole juba käinud!

By 18. juuli 2024oktoober 14th, 2024Tohi postitused
Tohi Disitllerys ürituse korraldamine, pulm või pidu või sünnipäev!

Tohi Distillery džinnivabrik Tohisool on lisaks napsu tootmisele koht, kus saab korraldada erinevaid sündmusi, olgu selleks pulm, sünnipäev, koosolek või peied. Unikaalne paik ühendab endas ajaloolise miljöö ja kaasaegsed mugavused, pakkudes elamuslikkust – ja see on ju hea sündmuse üks aluseid! Lisaboonus siin on alati justkui iseenesest mõistetav džinnituur, kus selgub nii mõnigi tõde sellest, kuidas džinni valmistatakse ning millest.

Pulmad

Ta ütles “jah”? Siis poe muud, kui leida see õige koht, kus pulm korraldada. Kui tihti ikka saab džinnivabrikus abielluda?! Tohis on hea korraldada pulm, kus külalisi on mõõdukalt – ütleme umbes 100. Avarad ruumid, kaunis aed ja veidi tööstuslik atmosfäär loob teistmoodi õhkkonna. mis jääb igaveseks meelde nii pruutpaarile kui külalistele. Pulmapeo üks olulisemaid osasid on toit ja jook – viimane ei saa loomulikult kunagi otsa. Toitlustuse eest hoolitseb Viktus Catering.

Sünnipäevad

Saad aasta vanemaks või pead kellegi teise sünnipäeva korraldama? Tere tulemast džinnivabrikusse. Tundub hea mõte siin pidada üks tõeliselt tore pidu, olgu teid 20 või 50 inimest! Sünnipäev on suvel? Siis saab kasutada ka Tohi terrassi ning rohelist aeda.

Koosolekud

Töiste koosolekute ja seminaride jaoks pakub Tohi Distillery samuti keskkonda, mis inspireerib. Kaasaegne tehnika ja hubased ruumid loovad ideaalse tingimused aruteludeks ja esitluste tegemiseks. Kohvipausid, lõunad – kõik korraldame ära.

Peied

Kas Sinu lähedane oli pärit Kohilast või Raplamaalt? Siis miks mitte korraldada tema ärasaatmine väärikalt Tohis. Tohi rahulik atmosfäär aitab luua sobiva meeleolu, et mälestada lahkunud lähedast.  Ka peiede korraldamisel on abiks meie professionaalne ürituste korraldaja Margit. Nii ei pea te ise mille pärast veel lisaks muretsema.

Tohi Distillery Kohilas on koht, kus kõik pole veel käinud, kuid kuhu kõik tahavad tulla. Võta ühendust ja küsi pakkumist: events@tohi.ee